انتخابات

محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان مدعی شد روحانیون برای اولین‌بار از سال ۱۳۶۰ خود را به کلی از انتخابات کنار کشیده‌اند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: عباس- ع در شبکه ایکس نوشت: «به نظر می‌رسد پس از ۱۳۶۰، این اولین دوره‌ای است که روحانیون خود را به‌کلی از انتخابات کنار کشیده‌اند. ظاهرا روحانیون بزرگ‌شده در این ساختار، برای رای‌آوری خود شانسی قائل نیستند».

تحلیل باسمه‌ای این طوری است که شبه‌تحلیلگر، ذهنیت خود را به واقعیت تحمیل می‌کند. اولا چهار نفر از ثبت‌نام کنندگان، روحانی هستند و دو نفر از آنها (آقایان میرتاج‌الدینی و پورمحمدی)، سوابق ارشد اجرائی و مدیریتی در حد معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، وزیر کشور، وزیر اطلاعات، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و... دارند.

ثانیا آقایان بنی‌صدر، رجایی، و احمدی‌نژاد، سه رئیس‌جمهوری هستند که روحانی نبوده، اما رئیس‌جمهور شده‌اند. هر سه آنها هم کمابیش در دوران نامزدی انتخابات، از حمایت بخشی از روحانیت برخوردار بوده‌اند.

ثالثا جزو ملاک‌های نامزدی ریاست‌جمهوری، رجل سیاسی و مذهبی و مدیر و مدبّر بودن است، نه روحانی بودن.

رابعا آیت‌الله شهید رئیسی، سه سال قبل با اقبال مردم رئیس‌جمهور شد، و مردم در تشییع پیکر آن شهید و همراهانش، حماسه‌ای به‌یادماندنی در تبریز و قم و تهران و مشهد و بیرجند و مراغه و... آفریدند.

خامسا اگر هم دلخوری و گلایه‌ای هم وجود داشته باشد، نسبت به عملکرد کسانی مانند روحانی و خاتمی و... است که حرمت لباس پیامبر را پاس نداشتند و رضایت برخی خواص بی‌صداقت و امتیازطلب را بر رضایت خدا و خلق خدا ترجیح دادند.

سادسا بسیاری از نامزدها در ادوار مختلف اخیر، روحانیونی مانند خاتمی و ناطق نوری و هاشمی و روحانی و... را نمایندگی کرده‌اند، یا می‌کنند. مانند برخی از همین نامزدهای طیف اصلاحات و اعتدال در انتخابات اخیر. (افرادی مثل عباس آخوندی، اسحاق جهانگیری، علی صوفی، مسعود پزشکیان، محمود صادقی، ناصر همتی، علی لاریجانی، مصطفی کواکبیان). در طیف اصولگرا هم برخی نامزدها از حمایت روحانیت همسو برخوردار هستند.

سابعا عجیب این است که افراطیون مذبذب، با نردبان روحانیونی مانند خاتمی و روحانی و موسوی‌خوئینی‌ها و... بالا آمده و صاحب موقعیت شده‌اند، اما سر بزنگاه، از هیچ بهانه‌ای برای عقده‌گشایی علیه روحانیت دریغ نکرده‌اند.

یادآور می‌شود نشریه ضد انقلابی پیک‌نت، در آخرین روزهای دولت خاتمی، بخش‌های قابل انتشار ملاقات نفوذی خود با حجاریان را این‌گونه منتشر کرده بود:

«در یکی از کوچه‌های فرعی خیابان نوفل‌لوشاتو، یکی از ساختمان‌های ریاست‌جمهوری قرار دارد، وارد این ساختمان قدیمی که می‌شوید، تابلویی در روبه‌رو نظرتان را جلب می‌کند که با امضای حراست ریاست‌جمهوری از مکالمه‌کنندگان می‌خواهد در هنگام صحبت پشت تلفن احتیاط کنند و مواظب شنود بیگانگان باشند. این تابلوها همه‌جا حتی کنار در آسانسوری که سوار آن می‌شوم تا در طبقه دوم به مصاحبه با حجاریان بروم، به چشم می‌خورد. او در گفت‌وگویی که داشتم، گفت؛ ترجیح می‌دهم درباره خاتمی صحبت نکنم مبادا که به او بربخورد. او با ما تفاوت داشت. خاتمی روحانی بود و گروه خونی‌اش بیشتر به مجمع روحانیون می‌خورد. حزب مشارکت ما هم با مجمع خیلی فرق دارد. هرچند خاتمی در بین اعضای مجمع بهترین است. مجمع روحانیون، بدترین خیلی دارد. ما از ابتدا هم می‌دانستیم خاتمی با ما فرق دارد. بین اجزای سیستم فکری او سازگاری وجود ندارد. او آخرین میخ را بر تابوت اصلاحات زد.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۴:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۶
    1 0
    کوری آقای عبدی و امثال هم از چشم به دل و مغزشون رسیده! نان حرام تاثیر خیلی زیادی در روح و جسم انسان میگذارد! رجوع شود به چیزهایی که از خانه اش در زمان دستگیری ایشان پیدا شد بصورتی که مامورها حتی نماز هم در خانه ایشان نخواندند!
    • IR ۰۸:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۶
      1 0
      شاید اگر وی را عباس عِبری بنامیم ضمن آن که برازنده تر است او را بیشتر خوش آید!!
  • محمدی IR ۰۶:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۶
    1 0
    هیچ کدام از این اشخاصی که بالا اسم برده شده ، صلاحیت ریاست جمهوری را ندارند . لاریجانی هراز گاهی به میدان سیاسی وارد میشود ولی هنوز نفهمیده که مرد سیاسی نیست زیرا توان حل مسائل سیاسی را اصلا ندارد و معلوم نیست این بار اگر رای نیاورد چند بارگله خواهد کرد و چند بار به رهبر نامه خواهد نوشت . لاریجانی باید بفهمد که مرد سیاستمند زبده نیست از رئیسی شهید باید یاد بگیرد که برجام را نه اینکه به آن پشت کند بلکه باید دوربزند .
  • IR ۱۱:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۶
    1 0
    مشکل اینا اصل روحانیت شیعه است بعد براش آسمان و ریسمان میبافه
  • IR ۱۷:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۶
    0 1
    تو زمان خاتمی با وام مسکن میشد تو مرکز شهر نه جای پرت وبیرون شهر یک آپارتمان دوخوابه خرید البته با کمک پس اندازی که داشتی .خودروسازان به نرخ کارخانه قسطی ولیزینگی به شما ماشین میدادن .دیگه درگیر نرخ گوشت ومرغ ومیوه وبرنج مردم نبودن .دولت خاتمی با نفت ده دلاری کشور رو درابتدا اداره کرد وبا سیاست تنش زدایی با غرب تو عرصه بین المللی هم موفق بود .مردم خودشون قضاوت می کنند وشرایط امروزی کشور رو هم دارن میبینن .امروز خرید خودرو ومسکن که برای خیلی آرزو شده خرید گوشت گوسفندی هم برای درصد زیادی از مردم آرزو شده .به هرحال مشرقیون دل خوشی از اصلاحات ندارن تا روحانیون معظمی مثل حاج آقا صدیقی با اون همه خلوص وتقوی دارن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس